Графічні планшети Wacom в нашому інтернет-магазині

31 серпня 2016 р.

Популярний бренд графічних планшетів широкого застосування Wacom вже з'явився в каталозі інтернет-магазину «Навітек». Дізнайтеся, як реалізувати свої творчі ідеї з планшетами передового виробника.

Що таке графічні планшети Wacom

Транснаціональна компанія з Японії Wacom відома своїми інноваційними ідеями в області проектування і випуску графічних планшетів. У їх виробництві використовується кілька запатентованих технологій, які дозволяють зчитувати інформацію з пера-стилуса з дуже високою точністю. Причому, саме Wacom винайшла перо, що реагує на силу натискання, яке ідеально повторює реакцію звичайного олівця, пір'яний ручки або кисті при малюванні на звичайному папері.

Графічні планшети Wacom відомі ще і тим, що тільки в них використовується технологія електромагнітного резонансу, при якій мережу провідників екрану не тільки випромінює, а й приймає електромагнітні хвилі. Саме це і робить роботу на цих пристроях неймовірно простий навіть для новачків, які ніколи раніше не малювали на електронних носіях. Практично кожен користувач переносить дані абсолютно точно так же, як на звичайний папір, що дозволяє йому швидко адаптуватися до електронного малювання. І тепер купити графічний планшет Wacom можна і в нашому інтернет-магазині.

Для чого потрібні графічні планшети

Основне призначення цього девайса - введення інформації, створеної від руки, безпосередньо на електронний носій, автоматично переводячи її в електронний вигляд. Сфера їх застосування набагато ширше, ніж може здатися на перший погляд. Такі пристрої потрібні не тільки для малювання або креслення, але і для перекладу документообігу підприємств в електронний вигляд, що може бути дуже корисним в дуже широких сферах - від банківської справи до роздрібних продажів. Але наділяти один пристрій таким широким спектром можливостей - це зробити його дуже дорогим і громіздким. Саме тому компанія Wacom сконцентрувала свої зусилля на випуску декількох лінійок планшетів, кожна з яких призначена для певних завдань.

В цілому всю продукцію Wacom можна розділити на три основні групи:

  • планшет для малювання дітям;
  • інструмент для професійних художників;
  • планшети для електронного цифрового підпису.

Кожна з цих груп може мати кілька модельних лінійок. Але найбільш популярною і доступною вважається лінійка Intuos. Робота з планшетами цієї серії істотно розширює ваші можливості, навіть якщо малювання як такий перестав бути вашим захопленням або професійним видом діяльності.

Що вміють планшети Wacom

Навіть найпростіша і доступна серія графічних планшетів від Wacom Intuos має майже безмежний функціонал. Якщо говорити про основне призначення, то перехід з паперу на електронний носій здасться вам легким. Ви можете використовувати ті ж жести і рухи - планшет в точності повторить всі, що ви задумали. І зробить це навіть ще краще, ніж ви намалювали б на папері. З планшетами Wacom ви зможете домогтися значно більших висот, яким би не був ваш рівень підготовки.

Просте управління, адаптація до будь-якої операційної системи (Mac ОС або Windows), повний комплект для початку роботи, включаючи необхідні кабелю і спеціальні безкоштовні програми. Вам достатньо його увімкнути, підключити до свого комп'ютера і почати творити. Після реєстрації на сайті компанії виробника вам буде доступно безкоштовне навчання роботі на планшетах Wacom. Але і це ще не все. Всі чотири моделі, що входять в цю популярну лінійку, наділені додатковими можливостями, які ще ширше розкривають перед кожним користувачем двері в світ електронних технологій.

Що додатково можуть графічні планшети Wacom

Кожна серія планшетів наділена додатковим функціоналом. Так, крім безкоштовних специфічних додатків, які пропонуються до кожної моделі свої (планшет для малювання початкового рівня, для професійного малювання, для обробки фото і так далі), користувач отримує наступні можливості:

  • швидке збереження всіх начерків в хмарному сервісі;
  • автоматична синхронізація даних;
  • швидкий обмін своїми ідеями з колегами, друзями або між гаджетами;
  • функція дорожнього блокнота для записів або начерків;
  • швидке розміщення своїх робіт в інтернет;
  • друк малюнків, коміксів або фото на принтері.

Якого б рівня ви не захотіли купити графічний планшет від Wacom, ви отримаєте унікальний інструмент - для розваги, для спілкування, для роботи.

Сервісна підтримка планшетів Wacom

Компанія Wacom в питаннях сервісної підтримки пішла набагато далі своїх конкурентів. Вони не обмежуються одними гарантійними зобов'язаннями, а повністю підтримують функціонал продукції навіть на рівні програмного забезпечення. Кожна модель безкоштовно отримує ряд спеціалізованих програм, які необхідні для кожної конкретної моделі. Тут - програми для малювання, для обробки фото, окремі додатки для любителів створювати комікси, для зберігання та обміну цифровими підписами.

Крім того, кожен покупець після реєстрації отримує 5 гігабайт місця в фірмовому хмарному сервісі Wacom Cloud, а також можливість безкоштовного онлайн навчання. Одним словом, графічні планшети Wacom надають величезний потенціал для творчості, а також розширюють професійні можливості в будь-якій сфері діяльності. Купити графічні планшети цього виробника можна в нашому інтернет магазині у відповідному розділі.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини