Електричні лебідки ComeUp для позашляховиків і ін. Автоекстріма

12 вересня 2017 р.

Ми звикли до того, що найкращі електричні автолебедкі виробляють в «штатах» або Європі, але те, що робить компанія ComeUp з Тайваню не поступається «розкрученим» моделям і не підведе Вас в екстремальній ситуації.

Фірма ComeUp Industries, Inc. організована на Тайвані в 1975 році. З самого початку компанія займалася виробництвом якісних лебідок для автомобілів 4х4. Продукція фірми спочатку виступала як доступна альтернатива техніці від знаменитого концерну WARN зі Сполучених Штатів. До якості і надійності «штатівський» лебідок і тяглися тайванці, причому не безуспішно. За 40 років роботи виробник створив свої варіанти, які при помірній ціні не поступаються пропозицій світових гігантів.

На своєму офіційному сайті, представники компанії говорять, що прагнуть створити найкращі в світі лебідки, тому впроваджують контроль якості на всіх етапах виробництва і проводять спеціальне стрес-тестування готової продукції. Це важливий момент, тому що в техпроцессе не повинно бути слабкої ланки. Завдяки цьому електричні автолебедкі ComeUp сертифіковані по всьому світу і успішно продаються більш ніж в 60 країнах і на всіх континентах. Менеджери фірми обіцяють довічну гарантію на механіку і річну на електрику всіх моделей лебідок.

Електричні лебідки ComeUp для квадроциклів

З самого початку потрібно сказати, що електричні лебідки ComeUp оснащені надійною електросистемою. У ній задіяні 2 соленоїда замість 4-х що робить систему більш надійною і механіка, яку допрацьовують з кожним роком.

На фірмовий гальмо конічного виду, задіяний в системах ComeUp, були успішно відкриті патенти в Китаї, Європі і навіть США, де досить жорстке патентне законодавство. В Україні ці лебідки продаються з 2000 року, і користуються любов'ю у професійних джипперов.

Потужний прорив в бізнесі ComeUp стався в 2001 році, коли фірма запропонувала на ринку свої лебідки, каталогізовані за новим принципом. Це моделі:

Техніка ComeUp працює в різних галузях, що підтверджує її надійність. Фірмі довіряють провідні автоконцерни світу. Завдяки цьому компанія відкрила свої філії в США, Китаї та інших країнах.

Чи не боїться ця компанія і практичної перевірки своєї продукції. Автолебедкі ComeUp для позашляховиків беруть участь у всіх чемпіонатах світу та Європи, а також в більшості національних першостей і турнірів. Жоден «Даккар» або новомодний Rainforest Challenge Malaysia не обходяться без ComeUp. Якість і надійність доведені, це одне з кращих пропозицій на ринку.

Електричні лебідки ComeUp для позашляховиків

Модельний ряд автолебедок ComeUp

ComeUp випускає лебідки різних типів, але нам цікаві моделі, призначені для автотранспорту:

Серія Seal GEN2 - це високоякісні сучасні автолебедкі, які увібрали в себе досвід попередніх моделей і поколінь. Головна відмінна риса - повністю герметичний мотор і подвійні барабанні ущільнювачі. Крім цього, лебідка має герметичні контакти і індикацію температури двигуна і заряду акумулятора. Корпус оснащений вбудованим блоком управління. Пульт дистанційного керування з 5 метровим кабелем і радіопульт. Редуктор триступеневий, планетарного типу. Корпус - з алюмінієвого сплаву, по паспорту витримує 2-х кратні перевантаження. Рукоятка розмотування троса має т-подібну форму, патентований гальмо. Трос - синтетичний. Ця лебідка працює в воді на глибині до 1 метра, функціональність підтверджена сертифікатом IP68, а також практичними випробуваннями. Відмінно підійде для важкого джипа.

Серія DV - це якісна, бюджетна серія лебідок. Всі моделі оснащені редуктором планетарного типу з загартованої сталі. Гальмо встановлений зовні барабана, що зменшує перегрів. Контакти захищені від вологи. Встановлено температурний індикатор, що працює на світлодіодах. Можна замовити модель зі сталевим або синтетичним тросом. Троси роблять зі сталі, що використовується в авіації - марки A7x19.

Головна відмінність цієї серії від Seal Gen2 - бюджетна ціна і відсутність повної герметичності двигуна. Це цілком надійна, якісна лебідка, яка підійде любителям джипінг.

Серія ATV / UTV призначена для квадроциклів і снігоходів від ComeUp - це дозволяє долати складні перешкоди і снігові замети. Вони представлені серією Cub. Підбираючи лебідку, зверніть увагу на тягове зусилля, воно повинно вдвічі перевершувати масу транспортного засобу.

Особливість серії Cub - невисоке енергоспоживання при потужному електродвигуні і хороший захист від пилу і вологи. Крім цього встановлено «класичний» 3-х ступінчастий редуктор, надійна, пружинно-механічна система гальмування та кулачкова муфта зчеплення. Використовується полегшений алюмінієвий корпус і трос з авіаційної сталі. Як і в моделях для автомобілів на механіку - довічна гарантія.

Електричні лебідки ComeUp для джипів

Особливості електричних лебідок ComeUp

Розглянемо затребувані моделі. Серед професіоналів і любителів популярні лебідки ComeUp Winch DV-9. Ця модель неодноразово випробувана на турнірах різного рівня і чудово себе показала. Також компанія випустила модифікацію - DV-9i, з кріпленням блоку управління лебідки на корпусі. Завдяки цьому підключити її до харчування автомобіля стало ще простіше. Це спрощує монтаж. Але є і мінус - зовнішній блок керування легше пошкодити, тому вирішуйте самі, порівнюючи в яких умовах плануєте експлуатувати лебідку. Ціна на обидві модифікації однакова.

Якщо потрібно потужне рішення - зверніть увагу на ComeUp Seal DS 9,5 12V. Це логічне продовження попередніх серій, але з посиленим двигуном на 5 к.с. Працює на постійному електриці, має додаткові обмотки і просунутий редуктор, що забезпечує крутний момент і високу лінійну швидкість. Герметичність поліпшена в порівнянні зі старшими моделями. Ця лебідка коштує дорожче, ніж попередня, і це цілком виправдано, тому що могутніше, швидше і надійніше.

Кілька слів потрібно сказати про знаменитого, патентованому в Європі і США, конічному гальмі. У тому, що стосується патентів «штатовцам» можна довіряти. Реле управління мобільне, встановлюється в будь-якій частині автомашини.

«Флагманські» моделі лебідок випускають зі сталевим або синтетичним тросом, є версії на радіоуправлінні. Випускаються версії з напругою живлення 12 або 24 Вольт.

висновок

ComeUp - бюджетна альтернатива американським лебідок. З такою технікою можна не переживати за автомобіль на бездоріжжі і в будь-якій екстремальній ситуації пов'язаної з автоспортом, туризмом, рятувальними операціями і т.д. При цьому вартість лебідки стане приємним сюрпризом для більшості любителів бездоріжжя. Крім того, виробник постачає достатню кількість запчастин та аксесуарів. Цій техніці можна довіритися!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини