Оновлення моделей відеореєстраторів Garmin Dash Cam

25 вересня 2017 р.

Зростаюча затребуваність автомобільних гаджетів нового покоління обумовлена динамічністю, специфікою сучасних систем транспортного сполучення, а також необхідністю юридичного захисту прав водіїв. Використання пристроїв для створення, зберігання та відтворення інформації дозволяє фіксувати обстановку як всередині салону, так і зовні, служачи незамінним помічником при зборі доказової бази в спірних ситуаціях і дорожньо-транспортних пригодах. Відеореєстратори компанії Гармін представляють групу товарів преміум класу, що виділяються високою якістю, надійністю і компактністю, настільки необхідними при виборі та купівлі реєструючих пристроїв.

В цьому році американський виробник Garmin представив на світовому ринку нову лінійку автомобільних відеореєстраторів, доповнених цілим рядом інноваційних технологічних рішень. На відміну від попередніх промислових серій, в приладах автоматичної фіксації Dash Cam 45 , 55 і 65W з'явилася унікальна опція контролю стану машини при зупинці на світлофорі або при стоянці на паркувальному місці, що дозволяє здійснювати спостереження за її зовнішньою частиною і починати запис в автоматичному режимі під час їзди. Також всі три моделі дозволяють поділитися приємними враженнями про незабутні моменти поїздки завдяки функції "Travelapse", створюючи захоплюючі відеоролики на основі відзнятого матеріалу.

Відмінною особливістю всіх відеореєстраторів Garmin Dash Cam нової серії є стильний дизай. А родзинкою буде унінікальное кріплення на лобове скло, вперше виконанню без традиційної присоски. Мініатюрне кріплення зроблено у вигляді неодимового магніту, який міцно фіксує прилад на склі. Ви неодмінно оціните зручність і стильний дизайн нового кріплення!

Відеореєстратори Garmin Dash Cam

Garmin Dash Cam 45

Даний прилад є компактним і зручним в експлуатації вагою всього 59,5 грам з вбудованою підтримкою GPS, що здійснює відеозапис в високій якості Full HD. Рідко-кристалічний дисплей з розміром в 2 "охоплює всю ширину траси і відтворює знятий матеріал безпосередньо на обладнаному моніторі, а інтегрований GPS-модуль повідомляє детальну інформацію про поточний час перебування машини, надаючи точні відомості про подробиці події. Також реєстратор оснащений вельми корисною можливістю розпізнавання фоторадарів, встановлених на узбіччі і завчасно попередить про них власника транспортного засобу.

45-я модель безперервно відеофіксірует поточну обстановку на дорозі з дозволом 1080р і частотою кадрів 30 FPS, будучи постійно підключеного до джерела живлення. При цьому, весь матюкав може зберігатися на зовнішньому знімному носії (micro SD карта), який поставляється в базовій комплектації фіксатора. Також ємність можна збільшити з використанням micro SD карти з об'ємом вбудованої пам'яті до 64 Гб, що продаються окремо.

Оснащення високочутливої камерою дозволяє виявляти і відзначати ударну дію в результаті екстреного гальмування і раптового зіткнення завдяки опції "Incident Detection" в режимі реального часу. Більш того, відеореєстратор істотно підвищує легкість і комфорт в управлінні при активній опції "Forward Collision Warning", яка попереджає водія про порушення допустимої дистанції між автомобілями, а функція "Lane Departure Warning" - про усунення траєкторії руху, здійснюючи контроль за лініями дорожньої розмітки. Таким чином, безпеку дорожнього руху гарантована навіть початківцю водієві.

Garmin Dash Cam 55

Прилад відрізняється від все інших унікальним контролем за початком і закінченням відеозапису за допомогою голосу під час їзди за кермом, а також здійснення фото- і відеозйомки з подальшим збереженням інформації. Оснащений LCD-дисплеєм з діагоналлю 2 "і високочутливої камерою 3,7 мп, GPS-реєстратор 55 дозволяє виробляти відеореєстрації в форматі 1440р з частотою кадрів 60 FPS і докладними навігаційними даними про місцезнаходження і часу події в як в звичайних умовах, так і при недостатній і обмеженої видимості.

55-й реєстратор можна майже непомітно закріпити на лобовому склі будь-якого автомобіля завдяки компактному мініатюрному дизайну, запропонованого розробниками американської компанії Гармін. Оснастивши Dash Cam 55 високотехнологічними рішеннями "Incident Detection", "Forward Collision Warning" і "Lane Departure Warning", виробник запропонував споживачеві надійного помічника в непередбачених дорожніх ситуаціях у вигляді авторегістратора нової лінійки.

Garmin Dash Cam 65W

GPS-реєстратор 65W зав'ялених лінійки вагою 62 грам особливо примітний реалізацією широкоформатного зйомки простору як в поздовжньому, так і в поперечному напрямку, з кутом огляду 180 ° поряд з безконтактним голосовим управлінням фото- і відеореєстрації безпосередньо під час пересування машини. Вбудована функція «GO» сповістить про початок переміщення стоїть попереду транспортного засобу.

Крім цього, відеофіксатор 65W має LCD-дисплей з діагоналлю 2 "і буде ледь помітний на передній частині будь-якого автомобіля. У свою чергу, високоякісна камера з роздільною здатністю 2.1 мп надає можливість запису відеоматеріалів у форматі 1080р навіть при низькому освітленні. "Incident Detection", "Forward Collision Warning" і "Lane Departure Warning", а також опція виявлення фоторадарів, є додатковими корисними вдосконаленнями для забезпечення безпеки водія, а також виявлення потенційної небезпеки при наближенні до іншої машини та перевищення гранично допустимої швидкості руху на поточному ділянці дороги. Всі перераховані вище функції роблять реєстратор Garmin Dash Cam 65W унікальним пристроєм нового покоління, необхідним кожному і навіть досвідченому автомобілісту.

Відеореєстратори Garmin Dash Cam

Для безпеки купуйте найкраще!

Таким чином, задаючись питанням, який же відеореєстратор купити для свого автомобіля, повноцінний учасник дорожнього руху повинен оцінити якість і надійність пристрою, доступні оновлення для програмного забезпечення та доукомплектування, адже відомості, зібрані і зафіксовані реєстратором, цілком можуть стати незаперечним доказом правоти власника транспортного засобу при можливих судових розглядах. Поєднання компактного мінімалістичного дизайну автомобільних фіксаторів нової лінійки виробника з світовим ім'ям Garmin з високотехнологічними вбудованими опціями забезпечення безпеки управління машиною, роблять дані приладу незамінними при щоденній експлуатації транспортного засобу. Крім цього, відеореєстратори Garmin забезпечують відео- та фотореєстрація у високій якості і передачу інформації на будь-який смартфон, використовуючи бездротову мережу Wi-Fi. Завдяки мініатюрним габаритними розмірами і компактному дизайну, пристрій зручно в експлуатації і займає мінімальну кількість простору, не закриваючи огляд автомобілісту.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини