Відеореєстратори BlackVue. Остерігайтеся контрафакту!

15 лютого 2018 р.

Шановні покупці, стережіться підробок і контрафактної продукції відомого бренду відеореєстраторів BlackVue. Враження від чудового пристрою VIP класу може бути сильно зіпсовано від неправильного місця придбання!

Інтернет-магазин Навітек є офіційним дилером продукції бренду BlackVue. Ми хочемо повідомити вас про те, що в нашій країні існують контрафактні вироби BlackVue. Контрафактом є продукція завезена на територію України в обхід митних процедур і офіційних каналів дистрибуції виробника. Таким чином, власникам невдалої покупки неможливо отримати нормальну сервісну підтримку і гарантійне обслуговування «сірих» товарів.

BlackVue від офіційного дилера

Часто неофіційних ввезення представлений застарілими товарами і не адаптованими для нашої країни моделями. Також існує «рефабрішед» - відновлена електроніка - це техніка відремонтована після заводського браку або іншого гарантійного випадку. Часто зняті з виробництва моделі купуються на розпродажах і продаються на нашому ринку користуючись широкою популярністю бренду. Йдеться про популярні свого часу реєстраторах BlackVue DR 550GW-2CH і BlackVue DR 500GW-HD . Особливості цих моделей на даний момент:

  • з 08.2014 ці реєстратори не виробляються, тобто це «залежаний товар», електроніка, яка більше чотирьох років зберігалася невідомо де, може виявитися несправною;
  • на даний момент відеореєстратори не представлені на нашому ринку офіційно, тобто є контрафактною продукцією;
  • їх привозять нелегально, а значить якість продукції нічим не підтверджено і за нього ніхто не відповідає;
  • в разі поломки або шлюбу відеореєстратори BlackVue доведеться ремонтувати самостійно, адже на них не поширюється гарантія виробника;
  • русифікація відеореєстраторів BlackVue цих моделей проведена кустарно, тому не варто дивуватися, якщо через тиждень злетить прошивка або деякі опції будуть недоступні;

Так навіщо ризикувати грошима і нервами якщо можна без проблем купити в Україні якісні, русифіковані BlackVue з офіційною гарантією та техподдержкой?

Представлена тут інформація відповідає офіційній думці корпорації Pittasoft CO., LTD, яка є власником і виробником бренду BlackVue. Всі прилади, відсутні на офіційному сайті виробника, чи не підтримується і є контрафактною продукцією на території України.

Купуючи контрафакт, ви втрачаєте більше ніж отримуєте!

Автомобільні відеореєстратори цього бренду забезпечують ряд переваг, недоступних для «Не офіціалів»:

  • довгу експлуатацію техніки;
  • хмарне сховище даних;
  • «Залізну» гарантію фірми - виробника 12 місяців;
  • сервісну підтримку і післягарантійний ремонт.

Деякі реалізатори контрафактної техніки дезорієнтують покупців, обіцянками власного обслуговування, але практика показує, що найчастіше, це тільки слова.

Щоб не відчувати себе обдуреними, настійно рекомендуємо НЕ купувати контрафакт. Виробник за нього відповідальності не несе, а обіцянкам ринкових реалізаторів довіри не багато. Були випадки, коли, купивши «сірий» прилад у невідомого постачальника, власники автомобільних відеореєстраторів зверталися за офіційною гарантією, і були неприємно здивовані не отримавши її.

Щоб уникнути непорозумінь, краще всього BlackVue купити в Україні у офіційного дилера - інтернет-магазині Навітек.

В асортименті нашого магазину є досить сучасних моделей BlackVue, здатних задовольнити будь-які потреби користувача. Продукція даного бренду має своїх затятих шанувальників завдяки постійним інноваціям, які супроводжують нові моделі. Ці вироби відповідають сучасним стандартам і затребувані у покупців.

Відеореєстратори BlackVue мають всі європейські і вітчизняні сертифікати якості. Забезпечені надійною гарантією і хорошим сервісним обслуговуванням. Купуючи BlackVue в Навітек, ви отримуєте фірмовий товар належної якості.

Щоб уточнити справжність відеореєстратора є два нескладних способу:

  1. Зателефонувати на гарячу лінію виробника +38 (095) 007 48 47 та продиктувати серійник приладу і отримати інформацію про офіційності приладу.
  2. Перевірити через вебсайт http://blackvue.com.ua - всі легальні прилади реєструються в єдиній базі даних.

Попереджаємо, що контрафактні реєстратори BlackVue підпільно завозять і реалізують багато фірм через інтернет-магазини і роздрібні точки продажу в Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі та інших містах України.

Купуючи відеореєстратори BlackVue зверніть увагу на упаковку, яка повинна бути опломбована фірмовим стікером з контактами офіційного сервісного центру в Україні. Справжня коробка повинна виглядати як на ілюстраціях внизу. Уникайте підробок, купуйте в Навітек!

BlackVue від офіційного дилера

BlackVue від офіційного дилера

BlackVue від офіційного дилера

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини