Оновлення Li-Ion АКБ DAV Power Box версія 1.2

9 серпня 2018 р.

Літій-іонні акумулятори зовсім недавно прийшли в сегмент риболовлі, але виробник невтомно трудиться над вдосконаленням свого вироби і вже випустив нову версію з урахуванням побажань користувачів.

Раніше ми вже представляли нашим клієнтам акумулятори Li-Ion для човнових електромоторів Power Box . Це потужні і продуктивні АКБ від українського виробника, які відрізняються широким функціоналом і компактністю, при невеликій масі. Перші моделі DAV Power Box (С70 і С90) сподобалися любителям і професіоналам рибного лову. Про це говорять відгуки та коментарі в інтернеті і, звичайно ж, обсяги продажів. Причиною цього стало не стільки бажання підтримати вітчизняного виробника, скільки якість і вигоди, які надає пристрій. Це бистрозаряжающихся і функціональний акумулятор для троллінгу, а також найпотужніший Power Bank при вазі всього лише 3,8 кг!

Виробник стверджує, що новий DAV Power Box версії 1.2 створений з урахуванням рекомендацій і побажань користувачів, а значить повинен мати важливі відмінності в порівнянні з більш ранньою версією. Ця стаття про оновлену модельної лінії акумуляторів для троллінгу, їх особливості та переваги.

Коротко про DAV Power Box

Літієві акумулятори для човнових моторів DAV PowerBox не мають аналогів на вітчизняному ринку. Ці прилади збирають в ергономічних боксах з ручкою у вигляді кейсів. Корпус з небиткого міцного пластику, посиленого металевим каркасом. Також присутні ребра жорсткості, що забезпечують додатковий захист від удару або падіння.

Найважливіша особливість - знижений вага батареї, при ємнісних характеристиках цих акумуляторів для троллінгу 70 і 90 А / ч, маса - 3,8 і 4,8 кг (проти 20 - 30 кг звичних свинцево-кислотних АКБ). Це дуже актуально для рибного лову на гумовому човні, тому що такий пристрій не перевантажувати плавзасіб і не вимагає значних зусиль при перенесенні з автомобіля в човен і назад.

Ну і не можна не сказати про швидку підзарядку літієвих акумуляторів. Щоб повністю зарядити такий пристрій від стандартної електромережі, потрібно 8 годин (проти 15 у свинцево-кислотних), а для половинної підзарядки досить обіднього часу.

Хороший додатковий функціонал Li-Ion акумуляторів для човнових електромоторів допоможе зробити риболовлю більш приємною. У комплект входить спеціальний перехідник, розрахований на підзарядку смартфона, GPS навігатора, ехолота і будь-якого пристрою з інтерфейсом USB або працює від автомобільного прикурювача. Це зручно і корисно, якщо перебуваєте далеко від цивілізації. Функціонал дає можливість використовувати акумулятор для троллінгу як найпотужніший Power Bank. Нескладно забезпечити туристичний табір освітленням, підключити музичний плеєр, холодильник, насос, електроковрік або міні-телевізор. DAV Power Box на 70 або 90 А / ч надає безмежні можливості в забезпеченні відпочиваючих комфортом. Працює в температурних режимах до -20 С.

В оновлених версіях акумуляторів є ряд нововведень, які роблять ці прилади ще більш зручними і корисними для рибалок і любителів активного способу життя.

DAV Power Box версія 1.2

Особливості Power Box версії 1.2

Power Box версії 1.2, як і старші моделі, випускають в двох виконаннях: на 70 і 90 а / ч. Згідно з побажаннями користувачів, тестова кнопка перенесена з бічній панелі батареї на лицьову. Тепер вона захищена пластиковим бортом і клемою від випадкового удару або зачепа. Виробники DAV PowerBox переробили корпус акумулятора, він став більш обтічним і гладким. На днище доданий спеціальний пінний килимок для додаткового захисту від удару і забезпечення стійкості на мокрих і слизьких поверхнях.

Найважливіша відмінність Power Box моделі 1.2 - ступінь захисту IP67. Це означає, що він не боїться попадання вологи і пилу. Стандарт IP67 вдалося реалізувати за допомогою спеціального пінного наповнювача, залитого в корпус. Акумулятор тепер можна підкидати, крутити, перевертати, не побоюючись поломки (благо - це нескладно при такій масі). І найголовніше - пауер бокс по-справжньому плаває! На рибалці трапляється різне, і тепер не потрібно побоюватися, що акумулятор потоне, випадково зсковзнувши з борту човна. Корпус повністю герметичний. Використовуються силіконові прокладки під дисплеєм, гвинтами, клемами, кнопкою, сервісним роз'ємом і по периметру кришки. Звичайно, робота в воді не допускається, але досить витягнути випадково впав у воду акумулятор для троллінгу, протерти і можна користуватися далі.

Посилений каркас - ще один примітний момент. Металева основа тепер товщиною 5 мм. (Проти 4 мм в старших моделях). Це помітно додало міцності, при тому, що маса зросла лише на 100 грам.

Додаткові удосконалення Power Box 1.2

На 90 амперной моделі акумулятора для троллінгу (С90) встановили нові, більш потужні клеми (М10 проти М8 в старших моделях) з нержавіючої сталі. Це зроблено, щоб при навантаженнях більше 60 ампер вони не нагрівалися. Крім того, великі клеми зручніше закручувати.

Проведена модернізація зарядного пристрою моделі С90. Так як воно працює під струмом значної потужності (15 ампер), виробники посилили кабель. Тепер він має гумове покриття і не гріється навіть при високих температурах.

Також в комплекті з Li-Ion акумулятором для човнового електромотора йдуть фірмові італійські клеми. Вони використовуються, якщо потрібно обжати електричний кабель від двигуна до акумуляторного боксу.

Зазнала зміна інструкція до приладу. Для тих, хто розбирається в електротехніці, доданий спеціальний розрядний графік батареї. За цими даними нескладно визначити місце застосування Power Box. Вказано графік розряду в залежності від струму навантаження і температури батареї до -20С включно.

Набір предметів в комплекті залишився колишнім - разом з акумулятором йде зарядний пристрій, запобіжник, перехідник під USB і автомобільний прикурювач.

висновок

В кінці цього огляду удосконалень підведемо підсумок: акумулятори для троллінгу PowerBox випуску 1.2 мають масу переваг. Такий пристрій легше, міцніше і надійніше, ніж звичні свинцево-кислотні АКБ. Пауер бокс часто застосовують як найпотужніший Power Bank. Купивши такий пристрій в інтернет-магазині Навітек, Ви забезпечуєте собі комфорт на риболовлі і кемпінгу. У нашому каталозі завжди представлені найсвіжіші версії модифікації даної акумуляторної батареї.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини