Автомобільні відеореєстратори BlackVue моделі 2018 року

17 жовтня 2018 р.

Є компанія-розробник розвиваючі технології і рухають вперед всю галузь, а є виробники копіюють популярні тренди і заробляють на хайп. BlackVue відноситься до першого типу, тому серед їх оновлень модельного ряду завжди проглядаються тенденції, які будуть керувати ринком найближчим часом.

BlackVue - корейські автомобільні відеореєстратори преміум-класу. Це твердження - не реклама. Дійсно, більшість моделей цього виробника відносяться до верхнього сегменту ринку. Навіть бюджетні рішення бренду по функціоналу і технічним характеристикам часто перевершують топові лінійки конкурентів. Не дарма BlackVue - лідирує по продажах такого обладнання.

Відмітна риса BlackVue - реєстратори циліндричної форми і без екрану. Раніше ця компанія займалася системами відеоспостереження, можливо, звідти її інженери перейняли любов до «олівцевим» камерам. На перший погляд здається, що це не велике відкриття, але практика показує, що така форма набагато зручніше ніж квадратний «калькулятор» на лобовому склі автомобіля. Циліндричний відеореєстратор займає мало місця, він ергономічний і не псує дизайн авто. А переглядати записи можна за допомогою будь-якого планшета, смартфона, або просто вивантаживши в хмару.

У цій статті ми розглянемо нові моделі BlackVue 2018 року і розберемося, в чому їх відмінності від реєстраторів старшого покоління.

Тенденції в автомобільному «регістраторостроеніі» 2018

Щоб стати лідером ринку, недостатньо розбиратися в дизайні, тут потрібні вагомі технічні переваги. У 2016-2017 роках серед виробників реєстраторів йшла війна за Full HD. Всі топові лінійки вчилися писати відео в цьому форматі. З одного боку - данина моді, з іншого - в такому дозволі набагато краще і точніше можна відстежити деталі на відео. Потужні камери, компактна і продуктивна оптика забезпечують прийнятну картинку при будь-якій погоді і видимості.

У 2018 році - нова тенденція, тепер це 4K. BlackVue одними з перших випустили реєстратор, який пише в цьому форматі. Причому це «чесні» 4K, без збільшення кількості пікселів за рахунок зменшення їх розміру і погіршення картинки.

4К - це картинка високого дозволу 3840 × 2160 пікселів. Якщо більшість камер Full HD дозволяють розглянути номера йде попереду авто на відстані до 10 метрів, то при 4K, це 15-20 метрів. Погодьтеся, це вже помітна різниця. При цьому помітно покращилася картинка взагалі і нічна зйомка зокрема. Але розглянемо все по порядку.

BlackVue DR 590

Нова серія BlackVue DR 590

Серія BlackVue DR 590 позиціонується як бюджетний варіант порівняно з DR 900. Реєстратори виробляють відеозйомку у форматі Full HD, 60 кадрів в секунду. Є 4 основні варіанти цієї моделі:

Відмінність в кількості камер - одна- дві і наявності зв'язку по Wi-Fi.

Оснащені головними камерами Sony Starvis IMX291 і додатковими - Zeean. Основні камери мають кут зйомки 139 градусів, додаткові - 140. Sony Starvis IMX291 - одна з кращих матриць для відеозйомки, її головні переваги відкриваються при слабкому освітленні. Кадр не спотворюється по краях, номери автомобілів можна розрізнити на відстані 10 метрів вдень і 7 вночі.

Zeean - відомий корейський бренд, який виробляє електроніку для камер відеоспостереження. Її потужності і дозволу цілком достатньо, щоб фіксувати обстановку позаду автомобіля.

У додатковий функціонал входить можливість відключення при перегріванні і format free. Відеореєстратори з заводу не комплектуються GPS, але є можливість докупити цей модуль окремо. В цілому, BlackVue DR 590 - це якісне, бюджетне рішення, яке підійде для більшості автомобілістів.

BlackVue DR 900

Ноавая серія BlackVue DR 900

Топові реєстратори лінійки BlackVue DR 900 приходять на зміну BlackVue DR 750, які відмінно зарекомендували себе в минулому сезоні і користуються значним попитом досі. Відеореєстратори 900-й, також як і 750-е моделі випускаються в двох виконаннях, з однією і двома камерами:

У чому ж принципова відмінність від попередника BlackVue DR 750 2CH?

Найголовніше, як я вже говорив, - це передня камера 4K в 900-й моделі, проти Full HD у 750-й. Камери пишуть 4К при 30 кадрах в секунду і Full HD при 60. Друга камера в обох моделях Full HD. Підтримують кодек H.265 дозволяє стискати відео 4К до розмірів, аналогічних Full HD без втрати якості. Тобто, дозвіл в 4 рази краще, але при компактних розмірах.

На DR 750 встановлюють камери Sony Starvis IMX291 з кутом огляду 139 град. DR 900 використовує більш потужну головну камеру OmniVision OSO8A10 з кутом в 162 град. Задні камери в обох моделях аналогічні.

DR 900 може працювати з WI-FI формату 5GHz, проти 2,4 у 750. Це значний приріст продуктивності. Ви обов'язково помітите його, коли будете завантажувати великі ролики.

Додаткові функції у цих реєстраторів абсолютно однакові: є захист від перегріву, режим парковки, захист від перезапису, format free, аварійна запис в хмару при спрацьовуванні датчиків удару.

Реєстратор BlackVue DR 900 - це якісне, логічне продовження 750-ї моделі. Розробники покращують то, що може бути покращено і не чіпають вдалі, добре зарекомендували себе технічні рішення. 4K - це, звичайно, прорив! BlackVue першими прийшли на наш ринок з відеореєстраторами такого рівня і, безсумнівно, заслуговують на особливу увагу.

Підводячи підсумок огляду автомобільних відеореєстраторів BlackVue моделей 2018 року, потрібно сказати, що це ультрасучасні, якісні прилади. Акумулятори в них не використовуються, замість цього встановлено наноконденсатори, які не вибухають при нагріванні і не розкладаються на морозі. Картинка помітна навіть у темряві - так як сенсори цих реєстраторів пройшли апробацію на камерах відеоспостереження. Режим паркування забезпечує запис при ударі. Реєстратори працюють від електромережі автомобіля, тому не варто переживати про те, що забудете зарядити. Додатково встановлений GPS дозволить записувати швидкість і шлях. А хмарний сервіс BlackVue додатково розширює можливості власника.

Незважаючи на те, що вартість їх трохи вище ніж у конкуруючих виробників, якість і функціонал з лишком компенсують додаткові витрати. Купити відеореєстратори BlackVue в інтернет-магазині Навітек - правильне рішення!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини