Ехолоти Lowrance Elite Ti2 і HDS Live - оновлення популярних серій

8 листопада 2018 р.

Відомий виробник ехолотів, сонарів і інших високотехнологічних виробів для яхтингу і рибного лову оголосив про оновлення популярних серій - Lowrance Elite Ti2 і Lowrance HDS Live.

Офіційні нові прилади на ринку України з'являться ближче до Нового року, але вже зараз дещо відомо. Виробник обіцяє кілька нових, просунутих функцій без помітного підвищення ціни. Lowrance Elite Ti2 замінить серію Lowrance Elite Ti, а Lowrance HDS Live - HDS Carbon.

Обидві серії ехолотів тепер працюватимуть з новим датчиком TotalScan, який додатково буде підтримувати такі технології: Active Imagine, LiveSight і StructureScan 3D.

Також обидві серії як і раніше підтримують систему управління човновим електромотором MotorGuide Xi3 / Xi5 з GPS-якорем і автопілотом на екрані багатофункціонального пристрою. Звертайтеся, вкомплектуємо повністю всім необхідним!

Що нового в Lowrance HDS Live?

Дисплеї цієї серії будуть доступні з діагоналлю 7, 9, 12, 16 дюймів з високою роздільною здатністю і мультисенсорним екраном SolarMAX HD. Призначені для яхтового сегмента.

Новий Lowrance HDS Live

Тепер ехолоти серії HDS Live будуть оснащені потужним 4-х ядерним процесором, який забезпечує високу продуктивність на відміну від попередньої моделі HDS Carbon, який працював на 2-х ядерному процесорі.

Active Imaging і StructureScan 3D. Виробник позиціонує ці системи як новий рівень роботи структурніка з високою якістю відображення даних бічних сканерів на недоступному раніше відстані. На скільки збільшиться яку - поки не відомо, будемо чекати офіційного релізу. І, таки да - купувати зовнішній модуль 3D більше не потрібно - вже вбудовано!

LiveSight - сонар високої деталізації, що працює в реалтайм, з можливістю демонструвати найдрібніші деталі, аж до рухів хвоста риби і реакції на приманку. Виробник заявляє, що цей сонар дозволяє бачити риб як через підводну камеру. Поставлятиметься зі спеціальним програмним забезпеченням Lowrance.

LiveCast - повна інтеграція зі смартфонами. Ця система дозволяє бачити на екрані ехолота SMS повідомлення і отримувати дані про те, хто вам телефонує, не випускаючи вудки з рук. Також можна серфить в інтернеті і переглядати ролики в очікуванні клювання. Функція легко активується і вимикається, якщо хочете відпочити від справ і злитися з природою.

Високоточна, до 15 см, картографія Genesis Live працює в режимі реального часу. Дозволяє створювати карти, відзначати улюблені місця риболовлі і зони, де водиться риба. Крім того, за допомогою цієї функції фіксується прозорість води, показники глибин і багато іншого. Також привертає увагу автоматична побудова маршрутів за допомогою карт C-Map і Navionics.

Багатофункціональні дисплеї Lowrance HDS Live підтримують одночасно до 6 відкритих вікон на одному екрані.

Також змінився інтерфейс управління ехолотом - він став більш сучасним і інтуїтивно зрозумілим. Додано чотири гарячих кнопки, що прискорює запуск найбільш затребуваних функцій.

Що нового в Lowrance Elite Ti2?

Дисплеї цієї серії будуть доступні з діагоналлю 7, 9, 12 дюймів з екраном SolarMAX без мультитач. Призначені для просунутих рибалок.

Новий Lowrance Elite Ti2

Більшість функцій, таких як зв'язок зі смартфоном і можливості картографії, у Lowrance Elite Ti2 аналогічні HDS Live. Прилад підтримує картографію C-Map Easy Routing і Navionics Autorouting, а також Genesis Live в режимі реального часу. Зв'язок з мережевим хмарою дає можливість легко завантажувати бази місць для риболовлі з усього світу, а також викладати свої напрацювання.

Датчики Active Imaging і FishReveal підтримують детальне відображення підводного світу в реальному часі. Виробник заявляє про безпрецедентний підвищенні якості картинки і переході контрастності і передачі кольору на інший, більш високий рівень.

Реалізована бездротова Wi-Fi зв'язок між подібними приладами, що дозволяє комплексно використовувати кілька ехолотів Lowrance Elite Ti2 на одному плавзасобі, як в многопостовой системі.


Ми з нетерпінням очікуємо надходження нових моделей, щоб перевірити переваги новинок на рибалці. Якщо Ви стежите за новинами інтернет-магазину Навітек, то одними з перших зможете купити ехолот нової серії Lowrance з офіційною русифікацією і дворічною гарантією.

УВАГА: З приладами замовленими з-за кордону часто спостерігаються проблеми з російським інтерфейсом, ніж оновити програмне забезпечення і гарантійним обслуговуванням. Тому остерігайтеся покупки "сірих приладів"!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини