Троллінговий човновий двигун Lowrance Ghost з GPS-якорем

17 липня 2019 р.

Відомий американський виробник Lowrance представив новинку для світу риболовлі - інноваційний троллінговая електромотор з носовою кріпленням, управління яким інтегрується з ехолотом-картплоттера.

Ми неодноразово знайомили відвідувачів нашого магазину з сучасним трендом - човновими електромоторами для риболовлі, оснащеними функцією GPS-якоря. Такі мотори крім своєї основної функції руху, здатні утримувати човен в фіксованому положенні тривалий час, а також можуть рухатися по заданій траєкторії (функція автопілота). Завдяки цьому функціоналу вони легко замінюють звичні електричні і механічні якірні лебідки, звільняючи місце на палубі.

Lowrance Ghost презентація

Довгий час в цьому сегменті панували дві авторитетні світові компанії - MotorGuide (моделі Xi5 / Xi3) та Minn Kota (модель Ulterra). У нижньому ціновому сегменті також підтягується китайський Haswing. Але конкуренція загострюється! Зустрічайте новинку від лідера навігаційної електроніки компанії Lowrance - інноваційний човновий електромотор Ghost преміум класу!

Щоб завоювати частку на висококонкурентному ринку мало скопіювати існуючі аналоги, як роблять китайці. Серйозні бренди йдуть іншим шляхом і приносять нові технології або нове бачення звичних речей.

Новітній зесзщітковий електродвигун малого ходу Lowrance Ghost має високу потужність і тривалим часом роботи від зовнішньої акумуляторної батареї. На сьогоднішній день він здатний перевершити за характеристиками моделі інших виробників на ринку.

Але залишимо осторонь такі банальні характеристики як чудовий дизайн, велику міцність, високу надійність, тишу ходу - це все гарантовано авторитетом бренду Lowrance. Давайте конкретніше розберемо що ж нового?

Безщітковий двигун

Lowrance Ghost є першим безщітковим троллінговая електромотором. Ця технологія дозволяє йому виробляти потужність на 25% вище, ніж у конкурентів і працювати на 60% довше від того ж заряду акумулятора. Отже, на воді можна провести набагато більше часу, далеко від джерела живлення і без необхідності підзарядки.

Цікавою особливістю є дволопатеве гребний гвинт великого діаметру з загнутими краями. Ця цікава конструкція лопаті дозволяє вільно обходити водну рослинність НЕ заплутуючись і без заклинювання.

Інтеграція з картплоттером

Ghost легко інтегрується з ехолотом-картплоттером HDS Live, HDS Carbon та Elite Ti2 по розгорнутій на човні мережі стандарту NMEA 2000. Користувачі можуть керувати човном з сенсорного екрану картплоттера з інтерфейсом SmartSteer, а також налаштовувати швидкість, навігацію по маршруту і блокувати якір в певне розташування.

Lowrance Ghost презентація

Безшовна інтеграція в готову систему

За замовчуванням, човновий електромотор Ghost буде поставлятися з датчиком HDI (підтримка Chirp та DownScan Imaging), але за бажанням йому можна буде підключити датчик Active Imaging 3-in-1 (підтримка Chirp, SideScan і DownScan Imaging).

Універсальний троллінговая двигун Ghost сумісний з сучасними катерами з бортовим харчуванням 24 і 36 Вольт. Тобто ви зможете використовувати існуючу кабельну проводку, не вдаючись до заміни акумуляторних батарей та зарядного пристрою.

Дистанційне управління

Плавне та стабільне цифрове управління Fly-By-Wire без необхідності возитися з проводами, які до того ж зношуються з часом.

Неважливо, який троллінговая мотор ви використовували раніше, завдяки педалі дистанційного управління, яка повністю налаштовується, ви зможете швидко і комфортно перейти на Ghost, щоб в повній мірі відчути його переваги.

Педаль налаштовується під користувача за допомогою п'яти програмованих кнопок і перемикача, який можна переміщати, надаючи можливість включати троллінговая мотор з будь-якого боку педалі. Кнопки оснащені світлодіодними індикаторами і звуковим сигналізатором, а педаль додатково оснащена індикатором рівня заряду батареї.

Lowrance Ghost презентація

Міцна конструкція валу

Композитний вал з довічною гарантією та поворотний на 360 градусів відкидне кріплення спроектовано таким чином, щоб поглинати удари та автоматично вирівнюватися в разі зіткнення.

Інтегрований стабілізатор поперечної стійкості усуває ймовірність випадкового перекидання. Кабель педалі фіксується на кріпленні за допомогою надійних затискачів, перешкоджаючи його переміщенню по палубі, яке може стати причиною пошкодження пристроїв на борту човна.

Перші моделі двигуна Ghost будуть поставлятися з валом довжиною 47" (119 см). Пізніше виробник обіцяє розширити модельний ряд.

Нульовий рівень шуму

Безщітковий мотор Lowrance Ghost не тільки абсолютно екологічний, а й повністю усуває проблему шуму на рибалці, а безщіткового технологія робить його надзвичайно надійним і довговічним.

Зображення підводного простору і риби на екрані ехолота, які ви будете отримувати за допомогою цього двигуна, будуть відрізнятися високою чіткістю і відсутністю перешкод від роботи електромотора.

Також це інноваційний пристрій забезпечує додаткові переваги, серед яких інтегрований сонар Lowrance, функція GPS-якоря (фіксування розташування на шляховий точці) і трирічна гарантія. Поєднання надійності, потужності, енергоефективності та повної відсутності шуму під час роботи дозволяє моделі Ghost задовольнити всі вимоги досвідчених мореплавців до преміального троллінговая мотору.


Слідкуйте за нашими анонсами і Ви зможете стати одним з перших володарів офіційних електромоторів Lowrance Ghost Trolling Motor від офіційного дилера інтернет-магазину Навітек.

Самим терплячим читачам можемо сказати по секрету, що ще у одного провідного виробника навігаційної електроніки також є претензії на частку ринку човнових електромоторів з електронним позиціюванням - це безщітковий двигун Garmin Force. Чекайте анонсів!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини