Більше моделей акумуляторів EverExceed серії DP

23 травня 2016 р.

Розширено асортимент тягових акумуляторів преміум-класу EverExceed серії Deep Cycle декількома моделями 12 Вольт ємністю 26 ( DP-тисяча двісті двадцять шість ), 35 ( DP-1235 ), 135 ( DP-12135 ) і 150 Ач ( DP-12150 ) - в наявності на складі.

Серія акумуляторних батарей EverExceed Deep Cycle - це 12-вольт необслуговувані герметичні свинцево-кислотні акумулятори глибокого розряду c скловолоконним сепаратором, які виготовляються за сучасною технологією AGM VRLA зі спеціальною конструкцією свинцевих пластин і додаванням алюмінію. АКБ цієї серії відрізняються поліпшеними розрядними характеристиками при невеликих постійних токах і збільшеним, у порівнянні з аналогами - подвоєним, циклічним режимом - до 700 повних циклів розряд-заряд з глибиною 100%. Таким чином акумулятори серії Deep Cycle оптимально використовувати в циклічному режимі для забезпечення харчування човнових електромоторів, складської техніки, а також в буферному режимі джерел безперебійного живлення і потреб зберігання електроенергії в альтернативній енергетиці.

Необслуговувані акумуляторні батареї не виділяють токсичних випарів при розряді і заряді, що дає можливість використовувати їх в закритих приміщеннях. Також авторитетний енергетичний європейський бренд EverExceed для виготовлення акумуляторних пластин ніколи не використовує перероблений свинець, а тільки свинець виключно високої чистоти - 99,9999%. Якість всіх акумуляторних батарей EverExceed підтверджено сертифікатом УкрСЕПРО і заводський 2х-річною гарантією.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини