Інтернет-магазин Навітек переходить на HTTPS з'єднання

9 вересня 2016 р.

Для безпеки своїх відвідувачів інтернет-магазин Навітек переходить на безпечне з'єднання HTTPS з шифруванням за технологією TLS / SSL. Всі інтернет-посилання збережені за допомогою редиректів на сайт із захищеним підключенням!

Наш інтернет-магазин завжди дбав про лояльність своїх покупців. Для цього ми впровадили дисконтні карти , клубні знижки і подарункові сертифікати, а також різні варіанти оплати гарантують якість і безпеку покупок товарів в нашому інтернет-магазині. Але інтернет змінюється і не можна зупинятися на досягнутому! Прийшов час забезпечити технічну безпеку і захист клієнтських даних, які ви залишаєте здійснюючи свої інтернет-покупки!

Чому це важливо?

Обсяг інтернет трафіку ріс, росте і рости буде, а також буде рости обсяг інтернет-покупок. На жаль, кількість інтрернет-шахраїв також збільшується. Звичайна стара версія протоколу HTTP / 1.1 передбачає передачу даних у відкритому вигляді. Ці дані структуруються певним чином для передачі по мережі в мову зрозумілий для розбору веб-браузером. Запит-передача даних між клієнтом і веб-сервером проходить через безліч транспортних мережевих вузлів. Таким чином зловмисник може "стати" на шляху проходження трафіку і перехопити запит, проаналізувати і, при бажанні, підмінити дані.

Наприклад, вже досить давно інтернет-магазини зберігають паролі відвідувачів в базі даних в зашифрованому вигляді. Здавалося б, немає проблем - ніхто не прочитає Ваш пароль. Але, адже, пароль шифрується сервером, а по мережі він передається у відкритому вигляді! Люди не обтяжують себе вигадуванням нових паролів для різних інтернет-сервісів. Паролі, у багатьох користувачів, часто збігаються з поштовими, банківськими та ін. Важливими акаунтами. Ось і уявіть собі обсяг проблем якщо у хакера виявляться секретні дані ...

Уже стало страшно? Багато користувачів, не володіючи технічними подробицями, підсвідомо не ризикують оформляти онлайн замовлення, вважаючи за краще оформити замовлення по телефону. Не потрібно боятися - саме для цього існує безпечне з'єднання HTTPS, про наявність якого говорить зелений замочок на початку адресному рядку браузера. Нам можна довіряти! Краще остерігайтеся інтернет-магазинів де немає подібного замочка.

Що позначають складні технічні абревіатури?

HTTPS і TLS / SSL - це складні технічні методи організації захищеного шифрованого з'єднання між клієнтом і сервером. Спрощено кажучи, між вашим браузером і сервером нашого інтернет-магазину встановлюється якась "труба" по якій відбувається обмін зашифрованими даними. Ці дані можливо розшифровуються тільки в кінцевих точках за допомогою спеціальних секретних ключів, відомих тільки відправнику і одержувачу інформації. На рівні користувача досить знати, що якщо у браузера загорівся зелений значок в адресного рядка браузера, то з'єднання надійно захищене і не варто переживати за безпеку переданих даних!

Ми дякуємо за технічну допомогу в організації безпечного каналу нашого надійного хостинг-провайдера , фахівці якого допомогли з консультаціями, реєстрацією і установкою сертифікатів безпеки для нашого інтернет-магазину.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини