Автопілот для прикормочного кораблика Toslon X-Pilot TC100

20 квітня 2017 р.

Підгодовувальні кораблики - це прекрасні помічники для рибалок, особливо для тих, хто бажає зловити найбільшого трофейного коропа, адже з його допомогою можна доставити в приманку саме в ту точку, яку необхідно. Високі технології давно вже допомагають любителям риболовлі збирати відмінний улов, купивши в магазині Навітек автопілот для прикормочного кораблика Toslon, ви ще більше підвищите свої шанси на небувалий успіх!

Про те, що таке прикормочной кораблик для завезення прикормки ми вже говорили в статті про Toslon XBoat730 . Якщо коротко, то цей девайс незамінний для будь-якого рибалки, який бажає зловити не тільки величезна кількість риби, але ще і орієнтується на її розмір. Наприклад, трофейна коропова рибалка зараз неможлива без такої технологічної снасті, як прикормочной кораблик, адже він краще будь-якого іншого способу доставить приманку в необхідну локацію і вивантажить туди потрібну кількість прикорму. Кораблі компанії Toslon зазвичай перевозять до 5 кг корму, при цьому обсяг кожного бункера по 2,5 дм3. Китайська компанія орієнтується на преміум-сегмент, вибираючи їх продукцію, крім високої якості, ви вибираєте ще й престиж. Стильний дизайн виділить ваш девайс серед всіх інших і кожен рибалка, що знаходиться поруч, не зможе впоратися зі своєю заздрістю. Недарма цей кораблик прозвали Bentley серед всіх конкурентів, один раз на нього глянувши, відразу стає ясно, що це дуже елітний продукт. Навіть найбагатший і найвпливовіший начальник зрадіє такому подарунку. Ще одним позитивним якістю є можливість встановлювати додаткові модулі, адже, наприклад, більшість конкурентів пропонують лише монолітні готові рішення, які або занадто дорогі в необхідної комплектації, або на них не можна встановити додаткові допоміжні елементи.

Автопілот для прикормочного кораблика Toslon X-Pilot TC100

Автопілот для прикормочного кораблика

GPS автопілот Toslon X-Pilot TC100 - це незамінний гаджет, який встановлюється на пульт управління прикормочной корабликом і забезпечує точну доставку необхідного прикорму до обраної вами точці. В її пошуку вам може допомогти ехолот, який також встановлюється у вигляді додаткового модуля на базову частину, а можете покластися на свою інтуїцію. У вас є можливість задати до 500 координат в цьому пристрої, після чого просто вибрати ту, в яку хочете відправити кораблик. Успіх вашої рибальської кампанії прямо залежить від точності під час створення прикормочного столу.

Важливою функціональною особливістю автопілота Toslon є можливість самостійно повернутися "додому" в разі слабкого сигналу або будь-яких інших проблем з дистанційним управлінням кормабліком. Тому можна не хвилюватися про втрату дорогої іграшки при порушенні радіосигналу.

Переваги використання автопілота і його докладний опис

Завдяки використанню GPS-приймача з п'ятьма десятками каналів і високою частотою оновлення 10Hz, кораблик нітрохи не відхилиться від заданої вами локації, так як забезпечена висока точність позиціонування і досягнення мети. Ручне управління за допомогою пульта під час руху снасті давно вже стало не актуальним, так як має великі огріхи у виборі місця і прикорм може статися зовсім не там, де вам би хотілося.

Працює цей гаджет як модуль розширення, він встановлюється безпосередньо на пульт дистанційного керування корабликом Toslon XBoat 730 . У підсумку ми маємо конструкцію, яка складається з пульта і дисплея, на якому відображаються всі функції управління автоматичним «капітаном», Екран підтримує тільки чорний і білий кольори, але цього з головою вистачає для того, щоб грамотно використовувати всі можливості девайса. На автопілоті вибирається необхідна координата, до якої кораблик направляється повністю самостійно, коли мета буде досягнута - ви неодмінно дізнаєтеся про це завдяки унікальному сигналу. Тепер рибалці знову потрібно взяти в руки пульт і вивантажити підгодовування в воду, завдяки повній безшумності і плавності процесу - ви не злякає рибу, і всі зусилля не будуть витрачені даремно. Так як на корабликах Toslon Xboat 730 встановлена система з двох шлюзів вантажного відсіку, ви можете або щільно підгодувати рибу в одній точці, або зробити невеликий рух в сторону після спустошення першого відсіку, і спустошити там другий, таким чином, зона прикорму значно збільшиться. На автопілоті підтримується російську мову, так що проблем з розумінням всіх функціональних можливостей і управлінням виникнути не може, в разі чого, завжди можна звернутися до інструкції, яка також російською мовою.

Автопілот для прикормочного кораблика Toslon X-Pilot TC100

Порівняння з конкуруючої моделлю

До виходу корабликів з GPS автопілотом від компанії Toslon, на ринку можна було знайти тільки аналогічний пристрій від CarpHunter. Їх девайс має кілька суттєвих недоліків, однак, найважливішим з них є монолітність конструкції, про яку ми говорили раніше. При створенні описуваної в цій статті моделі Toslon, було вибрано модульне рішення. Кожен рибалка може сам вибрати, який бюджет він готовий витратити на такого помічника для улюбленого хобі. На жаль, не у всіх є можливість дістати значну суму з кишені в будь-який момент, так що після покупки базової комплектації, можна через якийсь час почати докуповувати додаткові компоненти. Наприклад, завжди буде можливість докупити і встановити ехолот, без якого вибір локації істотно ускладнюється, та й GPS автопілот, про який ми зараз говоримо, можна встановити коли захочеться або з'явиться можливість, але чим швидше це буде зроблено, тим більше можливостей виловити найбільш великий екземпляр .

Про розвиток лінійки товарів компанії Toslon

Компанія заробила собі відмінну репутацію завдяки виробництву дійсно неповторних ехолотів з підтримкою радіоуправління і неймовірно широким діапазоном дії. Цей продукт часто ставлять на різні радіокеровані кораблики для риболовлі з прикормом. У тому числі на випущені фірмами Carpboat, Amina, Carp Academy і багатьма іншими. Після того, як запуск виробництва власного корабля з назвою Toslon XBoat 730 пройшов з грандіозним успіхом, компанія почала випускати для нього додаткові модулі, щоб на порядок поліпшити функціональні можливості. Один з них - це новинка 2017 року - незамінний автопілот X-Pilot TC100, з яким полювання на трофейного коропа стає набагато простіше завдяки підвищеної точності вивантаження прикорму.

Висновок про автопілоті для прикормочного кораблика Toslon

Цей девайс необхідний лише тим рибалкам, яким дійсно важливий розмір спійманої риби. Всі мисливці на трофейних коропів обов'язково обзаводяться прикормочной корабликами, адже без них складно домогтися успіху навіть маючи величезний досвід в цій справі. Новачкам, звичайно ж, простіше буде почати осягати всі тонкощі рибальського процесу з технологічними гаджетами, але найуспішніше вони використовуються як раз у рибалок, які мають необхідний досвід, отриманий за допомогою більш простих видів риболовлі. Автопілот допоможе створити найбільш точний прикормочной стіл, без якого виловити живе на дні велику рибу просто не можна, але не варто сподіватися тільки на цього помічника, адже велика частина успіху залежить від того, хто керує кораблем. Бажаємо успіхів в улюбленій трофейної короповій риболовлі за принципом "впіймали - відпусти", яких ви набагато швидше досягнете, якщо вирішите купити підгодовувальні кораблики для риболовлі та автопілот Toslon X-Pilot TC100!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини