Лебідки Warn для джипінг, квадроциклів та ін. Автоекстріма

30 червня 2017 р.

Американський бренд Warn давно відомий любителям активного відпочинку і спорту по бездоріжжю - джипів, квадроциклів, снігоходів і навіть мотоциклів на гонках в стилі ендуро. У нашому інтернет-магазині можна купити електричну лебідку для будь-яких потреб автоекстріма.

У цій статті ми розглянемо електричні лебідки WARN , їх технічні особливості та переваги. Але перш ніж перейти до лебідок, потрібно відповісти на питання - чому саме Warn? Чим ця компанія виділяється серед конкурентів, і завдяки яким якостям її продукція заслуговує на особливу увагу?

Нас в першу чергу цікавить практика, польове використання лебідки. Якщо ви вже чули про Warn, можна просто сказати - «купіть лебідку Warn і не пошкодуєте» і на цьому закінчити статтю. Адже продукція компанії - класика лебедкостроенія, 70 років досвіду, тисячі контрактів і сотні міжнародних нагород. Warn має представництва в 68 країнах світу, цю компанію знають всі, хто пов'язаний з автоспортом.

Якщо ви прийняли мої слова про те, що Warn - це якість, далі можете не читати. Замовляйте лебідку, встановіть її і протестуйте під серйозним навантаженням. Тільки потім не забудьте написати на наш сайт позитивний відгук. Навіщо багато слів, коли набагато краще спробувати?

Але якщо цікаво більше дізнатися про бренд, технічні особливості лебідок, серійні відмінності і переваги - тоді ця стаття для вас.

Електричні лебідки для джипів

Про Бренді, або чому саме Warn

Є заїжджена фраза: «купуйте у професіоналів», вона означає - краще брати продукцію у компаній, що спеціалізуються в конкретній сфері. У тих, хто «з'їв собаку», і не одну, саме в галузі товарів для авто 4х4.

«Штатівських» компанія Warn, була заснована відразу після війни - в 1948 році. Розробники фірми створили першу в світі спеціалізовану лебідку для позашляховика. Це були військові Jeep - ще одна легенда автомобілебудування.

В ті часи Джипи робили для армії, але поступово їх «демобілізуватися», і потужні, прохідні автомобілі увійшли в цивільне життя. Джип - всюдихід, і лебідка - важлива частина бойового оснащення.

Крім того, що Warn робить автолебедкі, цією фірмою була запатентована перша ATV - лебідка для квадроцикла, мотоцикла, снігохода і інший легкої техніки.

Warn визнана більшістю власників позашляховиків, що не дивно, адже продукція фірми проходить серію стендових і польових випробувань. Представники компанії говорять - ні одна одиниця товару не потрапляє до автовласникові без ретельного попереднього тестування. Warn не підведе в критичній ситуації і впорається зі своєю роботою.

Особливості застосування лебідок Warn

Любителі автомобільного екстриму знають - без лебідки не обійтися. Щоб відчувати себе впевненими на всі 100, без сумнівів потрібно подбати про якісне оснащенні машини. На нашому авторинку повно пропозицій в різних цінових діапазонах, є китайський економ-клас, представлені й імениті європейські бренди. Для поїздок по місту, і просто, щоб створити антураж, можна купити що завгодно, головне, щоб вигідно виглядало, але якщо плануєте серйозні поїздки, то потрібно брати найкраще.

Фірмові вироби від Warn - потужні, швидкі і надійні. Вони відмінно показали себе на всіляких змаганнях і під час екстремального відпочинку. Полювання, риболовля в важкодоступних місцях, ралі і гонки - продукція Warn це все вже бачила, проходила неодноразово і впорається з усіма завданнями в межах розумного. Це безвідмовна, надійна техніка при помірній ціні.

Електричні лебідки для джипів

Вибираємо лебідку Warn

Компанія Warn випускає 4 великі категорії електричних лебідок для: позашляховиків, квадроциклів, серія Works і Industrial

Оснащення для позашляховиків від Warn визнана у водіїв-профі, є 6 серій моделей в цій категорії:

  • Середній клас Zeon 8 , 10 , 12 навантажених позашляховиків - це потужне, інноваційне рішення зі сталевим тросом і розрахунковим зусиллям тяги до 5443 кг.
  • Топ-моделі, сюди відносяться 12.0 XE, 9.5 XP , 9.5 XP-s , XDC, XDC-s. Це потужні, швидкісні пристрої, здатні впорається з найбільшими навантаженнями, мають довгий робочий цикл. Деякі з них мають примусове охолодження.
  • Важковаговики - це моделі, розраховані на підвищену масу автомобіля (до 7500 кг) і більшу надійність. До них відносяться: 16.5 ti Thermometric, M15000 (12V), і M12000. Якщо у вас важкий джип, зверніть увагу на цю серію.
  • Преміум-клас, сюди відноситься XD9000 - перевірена часом, якісна лебідка, і нові модифікації: XD9000-s , M8274-50, M8000 , M8000-s. Це пріоритетні рішення для будь-яких випадків.
  • Спорт-клас - це 9.0Rc . Модель важить 24 кг., При цьому здатна створити зусилля більше 4000 кг.
  • Бюджетна серія - моделі Tabor 8k , 10k , 12k . При невисокій вартості надійні і функціональні.

Крім рішень для автомобілів 4х4, фірма випускає кілька серій лебідок для квадроциклів:

  • ProVantage 2500 , 2500-s , 3500 , 3500-s , 4500, 4500-s. Це моделі високої якості, розраховані на часте застосування.
  • Vantage 2000, 2000-s, 3000, 3000-s, 4000, 4000-s. Бюджетні рішення.
  • WARN SnoWinch 1.5 - електричні лебідки для снігоходів.

Крім цього, у нас ви зможете купити вироби серії Works, в неї входять моделі, що працюють від різних джерел живлення. Таке обладнання може бути застосовано не тільки в автомобільній справі, а й на будівництві, в гаражі, або на дачі. До цієї серії відносяться моделі: DrillWinch, Works b Pullz All різних модифікацій.

Серія Industrial - це оснащення професійного рівня, випускаються гідравлічні і електричні модифікації. Їх експлуатаційні параметри в 2 рази перевершують паспортні. Серія зроблена з подвійним, а то і потрійним технологічним запасом, такий лебідці «зносу не буде».

Моделі лебідок відрізняються по потужності, якості комплектуючих, типу редуктора, системою управління і електропроводкою. З вищесказаного ви зможете в загальних рисах зорієнтуватися в моделях. Детально розписувати кожен варіант не має сенсу, набагато простіше подзвонити нашому фахівцеві, і він допоможе підібрати рішення для кожного випадку і на будь-які гроші.

Електричні лебідки для джипів

Супутні товари

Warn Industries пропонує замовникам величезний асортимент товарів - близько 650 найменувань. Крім лебідок є розширювачі крил, СпецОптика, знімні бампери, сережки, блоки такелажу, що збільшують тягове зусилля, гаки, стропи, ланцюги, набори для передньої маточини, кабелі, ДУ управління і т.д.

Особливої уваги заслуговують бампери для монтажу лебідок. Якісний бампер повинен бути виготовлений з 3-х мм сталі, з посиленням і розпірками. Сам «кенгурятник» роблять з трубчастого матеріалу і приварюють до посиленого бамперу.

Щоб лебідка повністю повністю розкрила технічний потенціал, її монтують на міцну сталеву основу, товщиною більше 5 мм, приварену до рами.

Все повинно бути підібрано і закріплено дуже ретельно, адже навантаження може бути значною, і не хочеться потрапляти в халепу через недоліки при монтажі. Щоб уникнути цього - замовляйте фірмове устаткування та комплектуючі одного виробника.

замість висновку

Деякі автомобілісти вважають, що вибір лебідки не надто відповідальний захід і можна обійтися дешевим рішенням від китайського «нонейм» виробника. Але так думають ті, хто ще не потрапляв. Якщо раптом на маршруті в критичний момент станеться поломка, можна «засісти» надовго, і замість задоволення отримати розчарування. Щоб уникнути цього, краще підійти до питання серйозно. Замовляючи у нас, ви отримуєте перевірені на практиці вироби при помірних витратах.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини